Інтер Динамо - Не тремтiли ніжки: Суркіс прокоментував результат матчу ... / Барелла (13), джеко (34), сенсі (60).

Інтер Динамо - Не тремтiли ніжки: Суркіс прокоментував результат матчу ... / Барелла (13), джеко (34), сенсі (60).. У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Ханданович (раду 73), шкріньяр (д'амброзіо 76), де фрай (раноккія 74), бастоні (коларов 74), дарміан (дзанотті 81), барелла. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах.

У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Все турниры кубок чемпионов/лига чемпионов уефа. Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. Київське динамо програло в товариському матчі міланському інтеру, який в минулому році виграв чемпіонат італії.

Інтер - Динамо Київ / 30 Pbmk 2kigm / Check spelling or ...
Інтер - Динамо Київ / 30 Pbmk 2kigm / Check spelling or ... from dynamo.kiev.ua
Барелла (13), джеко (34), сенсі (60). Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Все турниры кубок чемпионов/лига чемпионов уефа. Київське динамо програло в товариському матчі міланському інтеру, який в минулому році виграв чемпіонат італії. У «динамо» також був реальний шанс забити. У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером.

У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли.

У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Найточніші дані і найбільша база гравців. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Трагікомедія помилок, блідий циганков, тривога перед лігою чемпіонів. Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Ханданович (раду 73), шкріньяр (д'амброзіо 76), де фрай (раноккія 74), бастоні (коларов 74), дарміан (дзанотті 81), барелла. Барелла (13), джеко (34), сенсі (60). Все турниры кубок чемпионов/лига чемпионов уефа. У «динамо» також був реальний шанс забити. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах.

Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Трагікомедія помилок, блідий циганков, тривога перед лігою чемпіонів. Барелла (13), джеко (34), сенсі (60). Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. У «динамо» також був реальний шанс забити.

Інтер Динамо - дивитися онлайн відеотрансляція матчу в ...
Інтер Динамо - дивитися онлайн відеотрансляція матчу в ... from fakty.ua
Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. Трагікомедія помилок, блідий циганков, тривога перед лігою чемпіонів. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Київське динамо програло в товариському матчі міланському інтеру, який в минулому році виграв чемпіонат італії. Барелла (13), джеко (34), сенсі (60). У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Динамо попросило перенести їхній матч в чемпіонаті україни, аби зустрітись у товариській зустрічі з інтером.

Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі.

Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. У «динамо» також був реальний шанс забити. Динамо попросило перенести їхній матч в чемпіонаті україни, аби зустрітись у товариській зустрічі з інтером. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Все турниры кубок чемпионов/лига чемпионов уефа. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Ханданович (раду 73), шкріньяр (д'амброзіо 76), де фрай (раноккія 74), бастоні (коларов 74), дарміан (дзанотті 81), барелла. Найточніші дані і найбільша база гравців. Барелла (13), джеко (34), сенсі (60).

У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. У «динамо» також був реальний шанс забити. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа. Барелла (13), джеко (34), сенсі (60).

КМ. ІНТЕР Італія - ДИНАМО Київ 3:0. НАЙКРАЩІ МОМЕНТИ - YouTube
КМ. ІНТЕР Італія - ДИНАМО Київ 3:0. НАЙКРАЩІ МОМЕНТИ - YouTube from i.ytimg.com
У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. У «динамо» також був реальний шанс забити. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. Ханданович (раду 73), шкріньяр (д'амброзіо 76), де фрай (раноккія 74), бастоні (коларов 74), дарміан (дзанотті 81), барелла. Найточніші дані і найбільша база гравців. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Трагікомедія помилок, блідий циганков, тривога перед лігою чемпіонів.

Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі.

Український оборонець перебуває в короткому списку італійського. У суботу, 14 серпня динамо в товариському матчі зіграє з міланським інтером. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. Динамо попросило перенести їхній матч в чемпіонаті україни, аби зустрітись у товариській зустрічі з інтером. Ханданович (раду 73), шкріньяр (д'амброзіо 76), де фрай (раноккія 74), бастоні (коларов 74), дарміан (дзанотті 81), барелла. Найточніші дані і найбільша база гравців. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Трагікомедія помилок, блідий циганков, тривога перед лігою чемпіонів. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Київське динамо програло в товариському матчі міланському інтеру, який в минулому році виграв чемпіонат італії. «интер» выбил «динамо» из розыгрыша юношеской лиги уефа.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code